Tgrt Haber
06 Haziran 2021 18:44

Film gibi kovalamaca: Yakalanan şahıstan pes dedirten savunma

Samsun’da ihbar üzerine polisi alarma geçiren sürücü ‘dur’ ihtarına uymadı. Peşine düşen polis ekipleri, filmleri aratmayacak bir kovalamacayla şüpheliyi yakaladı. Yakalanan şahsın, "Ehliyetim yok, alkollüydüm kaçtım" demesi ise pes dedirtti.

Film gibi kovalamaca: Yakalanan şahıstan pes dedirten savunma
Samsun,,Polis,,İhbar,,Kaza,

Samsun'da "içinde silahlı şahıs var" ihbarı üzerine polisin peşine düştüğü otomobil sürücüsü Tekkeköy ilçesindeki polis uygulama noktasında durmayarak şehir merkezine doğru kaçmaya başladı. Samsun polisi şüpheli aracın peşine düştü. Sivil, resmi, trafik ve motosikletli Yunus ekipleri kaçan aracı yakalamak için seferber oldu. Polislere önce kendi can güvenliklerini sağlamaları konusunda telsiz anonsları ile uyarıda bulunuldu.

PARK HALİNDEKİ ARACA ÇARPTI

Kovalama sonucu 29 yaşındaki O.K., peşinde olan polis ekiplerinin 'dur' ihtarlarına uymayarak kaçışını sürdürdü. Aracıyla kaçmaya devam eden O.K., önce park halindeki otomobile çarpıp daha sonra de yine yol kenarında park halindeki minibüse arkadan çarptı. Kazada yaralı olarak ele geçen O.K., kelepçelenerek yere yatırılıp ambulans bekledi. 

Film gibi kovalamaca: Yakalanan şahıstan pes dedirten savunma

“ZATEN ÇIKAR KANIMDA”

Polis ekipleri de kaçan araçta arama yaptı. Polisler tarafından ambulansa götürülen O.K., etrafındaki meraklı kalabalığa hitaben, "Ehliyetim yok o yüzden kaçtım. Bir şey yok yani. İki bira içtim, ehliyetim yok. Başka bir şey yok. Zaten çıkar kanımda" demesi dikkat çekti. O.K. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...