Tgrt Haber
06 Aralık 2021 09:30

Drone ile saniye saniye takip: Narkotik zehir tacirinin ensesine bindi

Bursa’da zehir tacirlerine yönelik film sahnelerini aratmayan operasyonda 5 kilo sentetik kannabinoid ile 3 kilo 400 gram esrar ele geçirildi.

Drone ile saniye saniye takip: Narkotik zehir tacirinin ensesine bindi
Bursa,,Operasyon,,Uyuşturucu,,Drone,,Takip,

Bursa’da Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, zehir tacirlerine yönelik operasyonlarına hız kesmeden devam ediyor. Teknik ve fiziki takibin ardından tespit edilen zehir tacirlerine yönelik operasyon başlatıldı.

DRONE İLE SANİYE SANİYE TAKİP

Tespit edilen şahıs drone ile saniye saniye izlenirken, ekipler film gibi bir operasyonla şüpheliyi yakaladı. Şüpheli R.Ö.’nün üstünde ve araç içerisinde 55 kilogram sentetik kannabinoid ile 3 kilogram 400 gram esrar ele geçirildi. Yapılan çalışmalar neticesinde yakalanan R.Ö. uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan adli makamlara sevk edildi. R.Ö., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...