Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Kasım 2021 16:43

Fırtına minareyi beşik gibi salladı

​Düzce'de etkili olan şiddetli rüzgar sebebiyle caminin minaresi beşik gibi sallandı. Aynı zamanda bir öğrenci yurdunun çatısı çöktü, bazı binaların çatısı ise rüzgarın şiddetine dayanamayarak etrafa saçıldı.

Fırtına minareyi beşik gibi salladı
Cami,minare,fırtına

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan turuncu uyarının ardından Düzce'de lodos etkili oluyor. Saatte 80 kilometre hıza ulaşan şiddetli rüzgar sebebiyle ağaçlar devrildi, evlerin çatıları uçtu, bazı evlerin çatılarında çökme meydana geldi.

MİNARE BEŞİK GİBİ

Düzce’nin Karaçörtlen köyünde ise caminin minaresi rüzgar sonrasında beşik gibi sallandı. Bu anlar da köyde bulunan vatandaşlar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Erkek öğrenci yurdunun çatısında ise sağanak yağış ve fırtına sebebiyle çökme meydana geldi. Çökme sonrasında yurdun içerisinde hasar meydana gelirken, oda da bulunan öğrenciler de tahliye edildi. Bir kız yurdunun çatısı da rüzgar sebebiyle bahçeye uçtu. Kentte etkili olan lodosun verdiği hasarlar vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Fırtına sebebiyle bir çok binada hasar meydana gelirken, bazı ağaçlar devrildi, bazıları kökünden kırıldı.

CAMİ MİNARESİ FIRTINAYA DAYANAMADI

Kastamonu’da bulunan Divan Camiinde meydana gelen olayda, ilçede etkili olan fırtına sebebi ile mahallede bulunan Divan Camiinin minaresi yıkıldı. Minarenin yıkıldığı alanda vatandaşların olmaması olası faciayı önledi.

Fırtına minareyi beşik gibi salladı
Yaşanan olay sonrasında cami çevresinde güvenlik önlemi alındı.

ÇAMLICA TEPESİNDEKİ TÜRK BAYRAĞI FIRTINA SEBEBİYLE UÇTU

İstanbul’da etkili olan şiddetli rüzgar ve lodos nedeniyle Çamlıca Tepesindeki dev Türk bayrağı direkten koparak uçtu. Kaybolan bayrağı bulmak için çalışmalar sürüyor.

BURSA'DA LODOS HAYATI FELÇ ETTİ! 

Bursa'da gece saatlerinden itibaren etkili olan lodos, hayatı olumsuz etkiledi. Bir binanın duvarının yıkıldığı fırtınada ağaç ve tabelalar yola devrildi. Bazı evlerin çatıları uçarken bir kamyonet ise şiddetli lodostan yan yattı.

Fırtına minareyi beşik gibi salladı

Bursa genelinde çok sayıda otomobilde maddi zarar oluşurken, Şehrin birçok noktasından polise fırtına sebebiyle ihbar yağdı. Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, lodosun sabah saatlerinde etkisini kaybetmesi ve ardından yağışın başlaması bekleniyor.

FIRTINADA KAFENİN TENTESİ UÇTU

Bağcılar'da bir kafenin tentesinin şiddetli rüzgar nedeniyle devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Olay anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...