Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
10 Ağustos 2021 14:06

Fotoğraf çekilmek isterken akıntıya kapılmıştı: O gençten acı haber geldi

Bir arkadaşıyla birlikte İstanbul'dan Kocaeli'nin Kandıra ilçesine gelen ve burada fotoğraf çekilmek için kayalıklara çıkmasının ardından bir dalga ile akıntı kapılarak kaybolan gencin cansız bedeni bulundu.

Fotoğraf çekilmek isterken akıntıya kapılmıştı: O gençten acı haber geldi
kandıra,fotoğraf,kocaeli

Kocaeli'nin kandıra ilçesinde, arkadaşıyla birlikte gittiği kandıra'da fotoğraf çekilmek isterken akıntıya kapılan Hüseyin Yılmaz'ın cansız bedeni bulundu.

Olay, Kocaeli'nin Kandıra ilçesi Sardala koyunda üç gün önce sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul'dan arkadaşıyla birlikte Kandıra'ya gelen 29 yaşındaki Hüseyin Yılmaz, Sardala koyunda fotoğraf çektirmek amacıyla kayalıkların üzerine çıktı.

Birden gelen şiddetli dalgalara kapılan genç, denize düşerek gözden kayboldu. İhbar üzerine olay yerine sahil güvenlik, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edilirken denizde kaybolan gencin bulunması için havadan ve denizden başlatılan arama çalışmalarının üçüncü gününde Yılmaz'ın cansız bedenine ulaşıldı. Kıyıdan yaklaşık 200 metre açıkta bulunan Yılmaz'ın cansız bedeni, denizden çıkarılarak Kandıra Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...