Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Eylül 2021 15:03

Fotoğraf çekmek için girdiği tarihi topun ağzında sıkıştı

Beşiktaş'ta bulunan tarihi toplarla fotoğraf çektirmek isteyen bir genç, içine girdiği savaş topunun içinde sıkıştı. Kimsenin kurtaramadığı gencin yardımına itfaiye koştu.

Fotoğraf çekmek için girdiği tarihi topun ağzında sıkıştı
beşiktaş,savaş topu,tarihi top,fotoğraf

Beşiktaş'ta fotoğraf tutkunu bir genç, tarihi savaş toplarının içinde fotoğraf çektirmek isterken burada sıkıştı. İtfaiye ekiplerinin kurtardığı gencin o anları bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda gezen bir kişi, fotoğraf çektirmek için burada bulunan Osmanlı dönemine ait tarihi savaş topunun içine girdi. Ancak hesapta olmayan bir şey oldu. Genç adam girdiği topun içinde sıkıştı.

Topun içinden çıkmak için uzun süre uğraşan veren şahsın çabası sonuç vermeyince itfaiyeye haber verildi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri, tarihi savaş topunun ağız kısmında sıkışan kişiyi kurtardı. Şahsın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...