Tgrt Haber
18 Temmuz 2021 14:00

Gasp şüphelileri 450 saatlik görüntü sonrası yakalandı

İstanbul Fatih’te gerçekleşen iki olayda gasp olayında polis ekipleri 3 şüpheliyi yakalamak için 276 kameradan 450 saatlik görüntü izlediği öğrenildi.

Gasp şüphelileri 450 saatlik görüntü sonrası yakalandı
hırsızlık,,gasp,

İstanbul Fatih’te Vidinli Tevfik Paşa Caddesi ve Aksaray Meydanı’nda Türkmenistan uyruklu 3 kişi 2 farklı gasp girişimine karıştı. Yaşanan olaylarda ilk önce tekme ve yumruklarla kişilere saldıran şüpheliler, daha sonra ellerindeki çantaları almaya çalıştı. Döviz çalışanlarının ölümüne direnmesiyle gasp girişimlerinde başarılı olamayan şüpheliler kayıplara karışmıştı.

450 SAAT KAMERA İZLENDİ

Polis ekipleri çalışmalar kapsamında 276 adet kamera görüntüsü 450 saat boyunca incelendi. İzlenen görüntülerde şüphelilerin gasp girişiminin ardından kılık değiştirdiği ortaya çıktı. Çalışmalar neticesinde 6 ilçede 9 adrese baskın düzenleyen ekipler şüphelilerin Eyüpsultan’daki adreste bulunduğu belirledi. Eyüpsultan’da belirlenen adrese yakın bir noktada şüphelilerle ekipler arasında yaşanan kovalamaca sonrası Türkmenistan uyruklu I.J., F.Ç. ve U.S. yakalanarak gözaltına alındı. Şüpheliler emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...