Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ekim 2021 11:10

Gaz kaçağını çakmakla kontrol eden yaşlı kadın feci şekilde yaralandı

Erzurum'da kilerdeki tüpün gaz kaçırdığından şüphelen 70 yaşındaki kadın, kaçak olup olmadığını çakmakla kontrol edince feci şekilde yaralandı.

Gaz kaçağını çakmakla kontrol eden yaşlı kadın feci şekilde yaralandı
erzurum,,tüp,,patlama,,gaz kaçağı,,çakmak,

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde, tüp patlaması sonucu yaralanan yaşlı kadının vücudunda ikinci ve üçüncü derece yanıklar meydana geldi.

Şenkaya ilçesine bağlı Paşalı Mahallesi'nde ikamet eden 70 yaşındaki Güllü Gökçe isimli kadın, gelen koku üzerine kilere gitti. Kilerdeki küçük tüpten gaz sızdığından şüphelenen yaşlı kadın kontrol etmek için elindeki çakmağı çakınca patlama meydana geldi.

HAREKET EDEMİYOR, KONUŞAMIYOR

Patlamayla Gökçe'nin ellerinde ve yüzünde ikinci ve üçüncü derece yanıklar oluştu. Yakınları tarafından Erzurum Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Ünitesine getirilen Güllü Gökçe tedavi altına alındı. Ellerinde ve yüzündeki yanıktan dolayı yaşlı kadının konuşamadığı ve hareket edemediği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...