Tgrt Haber
01 Aralık 2021 23:17

Gaziantep’te babası tarafından darp edilen bebeğin tedavisi devam ediyor

Gaziantep'teki Özel Anka Hastanesi, babası tarafından darbedilen bebeğin öldüğüne dair haberlerin gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Gaziantep’te babası tarafından darp edilen bebeğin tedavisi devam ediyor
Gaziantep,hastane,,darp,,bebek,

Hastaneden yapılan açıklamada, bazı basın kuruluşları ve sosyal medya platformlarında babası Y.G. tarafından darbedilen yaklaşık 2 aylık C.G ile ilgili gerçek dışı haberlerin yayıldığı belirtildi. Açıklamada, "Bebeğin öldüğüne dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Bebeğin hastanemizin yoğun bakımındaki tedavisi büyük titizlikle devam etmektedir. Bebeğin sağlığına kavuşması herkes gibi bizlerin de en büyük temennisi ve duası. O nedenle doktorumuz ve bütün çalışanlarımız sizlere bebekle ilgili sevindirici haberler verebilmek, bebeği mutlu yarınlara hazırlayabilmek için büyük gayretle çalışmaya devam etmektedir. İnanıyoruz ki sizlerin duası ve sevgisi, bizlerin de çabalarıyla bebek yaşama yeniden gülümseyecek." ifadeleri kullanıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...