Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 Kasım 2021 14:28

Gaziantep'te 3 aylık bebeğini öldüresiye döven baba Yunus Göç tutuklandı

Gaziantep'te 3 aylık bebeğini öldüresiye döven cani baba Yunus Göç, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Bebeğinin annesinin gizlice kayda aldığı anların sosyal medyada infiale yol açmasının ardından anne ile çocuk hakkında da tedbir kararı aldırılacağı öğrenildi.

Gaziantep'te 3 aylık bebeğini öldüresiye döven baba Yunus Göç tutuklandı
gaziantep,yunus göç,bebek,dayak,şiddet

Gaziantep'te çekildiği öğrenilen kan dondurucu görüntüler, sosyal medyada yayılmasının ardından eleştirilerin odağı haline geldi. Baba Yunus Göç'ün 3 aylık bebeği C.G.'yi öldüresiye dövdüğü anları izleyenler gördüklerine inanamazken cani babanın tutuklandığı öğrenildi.

ANNE VE ÇOCUĞA TEDBİR KARARI

Gaziantep’te 2 aylık bebeğini dövdüğü görüntüler ortaya çıkan baba Yunus Göç, anne Semra Göç’ün şikayeti üzerine gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan baba Göç, adliyeye sevk edildi. Adliye’de Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğine çıkarılan Göç, tutuklanarak cezaevine konuldu. Başsavcılıktan yapılan yazılı açıklamada anne ile çocuk hakkında tedbir kararı aldırılacağı belirtildi.

Gaziantep'te 3 aylık bebeğini öldüresiye döven baba Yunus Göç tutuklandı
Cani baba Yunus Göç'ün bebeğiyle sosyal medyada çektirdiği fotoğraflar ortaya çıktı.

SAVCILIKTAN AÇIKLAMA 

Konuyla ilgili Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı yazılı açıklama yaptı. Yazılı açıklamada mağdur çocuk Cihan Göç’ün yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam etmekte olduğu belirtilirken, “Mağdur çocuğun annesinin ifadesine Adli Görüşme Odasında devam etmektedir. Alınacak ifade ve elde edilen deliller gereğince mağdur çocuk için 5395 sayılı Çocuk Koruma Kanunu ve annesi için de 6284 sayılı Kanun uyarınca gereken tedbir kararları alınacaktır” ifadeleri kullanıldı.

Gaziantep'te 3 aylık bebeğini öldüresiye döven baba Yunus Göç tutuklandı
Anne Semra Göç'ün ifadesinin alınmasına devam ediliyor.

NE OLMUŞTU?

Gaziantep'te, bir babanın 3 aylık bebeğini defalarca tokatladığı anlara ait görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının ardından büyük tepki oluşurken, aldığı darbelerle ağır yaralanan ve beyin kanaması geçiren bebek hastanede tedavi altına alındı. 3 aylık bebeğin defalarca ve acımasızca tokatlayan baba ise gözaltına alınmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

GÖRÜNTÜLER RAHATSIZ EDİCİ OLDUĞUNDAN HABERİMİZDE YER ALMAMAKTADIR.

Olayın ardından görüntüleri kayda alan anne Semra Göç, doğduğu günden beri bebeğinin şiddet gördüğünü anlattı. Minik bebeğin babağına her gidişinde ağladığını, bu sebeple eşi Yunus Göç'ten şüphelendiğini ancak konduramadığını belirten anne, eşinin kendi telefonuna da el koyduğunu ifade etti. Bu sebeple annesinden kameralı teledon isteyen ve telefonu saklayarak gizlice çekim yapan anne ile şiddete maruz kalan bebek hakkında tedbir kararı çıkarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...