Tgrt Haber
01 Aralık 2021 16:30

Gaziantep'te cani babanın dövdüğü bebeğin doktorundan açıklama! Sağlık durumu nasıl?

Gaziantep'te babası Yunus Göç tarafından vahşice darp edilen 3 aylık C.G.'nin doktoru, bebeğin sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Beyin kanamasında bir artış olmadığını belirten doktor, cerrahi bir müdahalenin şu an için gerekli olmadığını kaydetti.

Gaziantep'te cani babanın dövdüğü bebeğin doktorundan açıklama! Sağlık durumu nasıl?
gaziantep,,yunus göç,,baba,,bebek,,dayak,

Gaziantep'te çekilerek kısa sürede sosyal medyada yayılan ve izleyenlerin kanını donduran görüntülerin ardından tüm Türkiye ayağa kalktı. 2 aylık minik bebeğin öz babası tarafından şiddete uğradığı görüntülerin ardından harekete geçen Valilik, yazılı açıklama yayımlayarak konu hakkında inceleme başlatıldığını duyurdu. Bebek C.G. hastanede tedavi altına alınırken cani baba, gözaltına alınmasının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Travmaya bağlı beyin kanaması geçiren bebeğin ise hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

DOKTOR 'HAYATİ TEHLİKE DEVAM EDİYOR' DEMİŞTİ

Bütün ülke bebeğin sağlık durumunun iyiye gitmesi için dua ederken C.G.'nin doktorundan ilk açıklama geldi. Sabah'ın haberine göre, ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alınan bebeğin beyin tomografilerinde, kanamada artış görülmediğinden cerrahi müdahaleye gerek kalmadığı bildirildi. Medikal tedavi ile devam edilen süreçte, bebeğin hayati tehlikesinin devam ettiğini bildiren doktor, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Üniversite hastanesinde yapılan ilk müdahalede beyinde kanama tespit edilmesinin ardından yoğun bakım olarak bebek hastanemize sevk edildi. Beyin tomografilerinde beyin kanamasında bir artış görmediğimiz için şu an için cerrahi bir müdahale düşünmedik. Sürece medikal tedavi ile devam ediyoruz. Beyin kanaması geçirdiği için bebeğin hayati tehlikesi de devam etmekte"

"DAHA İYİYE GİDİYOR"

Özel Anka Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı İsmail Demir ise yaptığı açıklamada, bebeğin durumunun, geldiğine göre biraz daha iyiye gittiğini söyledi.

Demir, bebeğin sağlık durumuyla ilgili açıklamasında, "Yapılan tetkik ve çekilen kontrol tomografilerinde kanamasında bir artış saptamadığımız için cerrahi bir müdahaleye şu aşamada gerek duymadım. Şu an bilinci açık durumda hatta yavaş yavaş beslenmeye de başlandı ama yoğun bakımdaki tedavisi bir süre daha devam edecek. Şu an gözlem altında." dedi.

"ANNESİ DE BEBEĞİNİN YANINDA"

Annenin de bebeğin yanında olduğunu ifade eden Demir, açıklamasını şu ifadelerle sürdürdü:

"Annesi bebeğini besliyor ama geçirdiği travmadan, kanamadan dolayı şu aşamada yetersiz."

"HAYATİ TEHLİKEYİ TAM ATLATTI DİYEMEYİZ AMA..."

"Bundan dolayı yoğun bakımdan çıkarabileceğimiz düzeyde değil. Bu nedenle ilaç tedavisine devam ediyoruz ama haliyle annesinin de geçirdiği travmadan dolayı psikolojik olarak bozukluğu var, bununla alakalı zaten Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ilgileniyor. Hayati tehlikeyi tam olarak atlattı diyemeyiz daha erken. Hastaneye gelişinin 36'ncı saati." diye konuştu.

Bu arada, Gaziantep Valisi Davut Gül, bebeği hastanede ziyaret ederek sağlık durumu hakkında bilgi aldı.

Gaziantep'te babası Y.G. tarafından darbedilen yaklaşık 2 aylık C.G, tedavi altına alınmış, baba ise "nitelikli öldürmeye teşebbüs" suçundan dün tutuklanmıştı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...