Tgrt Haber
16 Ekim 2021 19:55

Gaziantep’te feci kaza! Minibüs ve otomobil kayalık araziye savruldu

Gaziantep’te minibüs ile otomobilin çarpışması sonucunda meydana gelen kazada 2’si ağır 12 kişi yaralandı.Nabzı duran 2 kişi sağlık ekipleri tarafından yeniden yaşama döndürülürken kaza yapan araçların kayalık araziye savrulduğu görüldü.

Gaziantep’te feci kaza! Minibüs ve otomobil kayalık araziye savruldu
Gaziantep,kaza,,otomobil,

Gaziantep’in Yavuzeli ilçesinde meydana gelen kazada Araban istikametine seyir eden minibüs ile Yavuzeli ilçesi girişinde karşı istikametten gelen ve şeridine giren otomobil ile çarpıştı. Her iki araç ve içerisindeki yolcular çarpışmanın etkisiyle yol kenarındaki kayalık araziye savruldu. Olay yerine sağlık ekipleri sevk edilirken  nabzı duran 2 kişi yeniden yaşama döndürüldü.

MİNİBÜSTEKİ YARALILAR AYNI AİLEDEN

Kazada yaralananlardan 10'nun minibüste bulunduğu ve aynı aileden olduğu öğrenildi. Kazanın ardından şoka giren minibüs sürücüsü M.K. yara almadan feci kazadan kurtuldu. Minibüste bulunan ailenin piknik yapmak amacıyla Araban ilçesinde yakınlarının kaldığı bağ evine gitmek için yola çıktığı öğrenildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...