Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Ağustos 2021 16:51

Gebze Belediyesi'nin paylaşımı beğeni yağdı: Melis hanım...

Gebze Belediyesi'nin Twitter adresinden yaptığı paylaşım beğeni topladı. Üzerinde 'Melis' ismi yazılı kahve bardağının çöpe atılmamasına atıf yapılan paylaşımda, "Afiyet Olsun Melis Hanım, Lütfen gelip çöpünüzü de alır mısınız" denildi.

Gebze Belediyesi'nin paylaşımı beğeni yağdı: Melis hanım...
Gebze Belediyesi,Twitter

Gebze Belediyesi tarafından yapılan sosyal medya paylaşımı kullanıcılar tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Çöplerin gelişi güzel etrafta bırakılması ise kullanıcıların tepki göstermesine neden oldu.

'AFİYET OLSUN MELİS HANIM!'

Gebze'de sahilde kahve içen bir vatandaşın bıraktığı çöpün fotoğrafı Gebze Belediyesi tarafından paylaşıldı. Paylaşımda üzerinde 'Melis' yazılı bardak fotoğrafıyla birlikte, "Afiyet Olsun Melis Hanım, Lütfen gelip çöpünüzü de alır mısınız?" yazısı paylaşıldı. Twitter kullanıcılarının beğenisi toplanan paylaşıma gelen yorumlarda çöplerin sahilde, sokaklarda ve oturma alanlarında gelişi güzel bırakılmasına tepki gösterildi.

Gebze Belediyesi'nin paylaşımı beğeni yağdı: Melis hanım...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...