Tgrt Haber
22 Ekim 2021 12:20

Gece çöktü, sabaha kadar onarıldı! Belediye Başkanı başından ayrılmadı

Şırnak'ın Uludere ilçesinde gece saatlerinde çöken köprü, şans eseri kimseye zarar vermedi. 23.00 sıralarında çöken köprüyü onarma çalışmalarının sabah işçi saatine kadar bitirilmesini isteyen Belediye Başkanı Alihan Babat, çalışmaların başında bizzat durdu.

Gece çöktü, sabaha kadar onarıldı! Belediye Başkanı başından ayrılmadı
şırnak,,köprü,,belediye başkanı,,alihan babat,

Şırnak’ın Uludere ilçesine bağlı Şenoba beldesinde, ana caddede bulunan köprü, gece saat 23.00 sıralarında, üzerinde hiç araç ve yaya olmadığı esnada çöktü. Şans eseri can kaybı yaşanmazken sabaha kadar devam eden çalışmalar sonucu köprü onarıldı.

Köprünün çökmesinin üzerine haber verilmesiyle bölgeye jandarma ve belediye ekipleri sevk edildi. Ekipler araçların geçişini durdurup belediyeye ait iş makineleriyle çöken köprünün yıkım ve onarımına başlandı.

Gece çöktü, sabaha kadar onarıldı! Belediye Başkanı başından ayrılmadı
İşçi saati gelmeden köprü ulaşıma açıldı.

GÜN DOĞMADAN KÖPRÜ AÇILDI

Sabah saat 06.00’ya kadar çalışan ekiplerin başında Şenoba Belediye Başkanı Alihan Babat bizzat durdu. Sabah saat 06.00 sıralarında yolun ulaşıma açılmasıyla Belediye Başkanı Alihan Babat olay yerinden ayrıldı.

BELEDİYE PERAONELİ VE JANDARMAYA TEŞEKKÜR

AK Partili Şenoba Belediye Başkanı Alihan Babat, konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı: "Akşam saat 23.00 sularında beldemizde köprü çökmesi meydana geldi. Çökmenin yaşanmasıyla ekiplerimiz ve jandarma ile birlikte olay yerine iş makinelerimizle gittik. Önce yıkım işlemine başladık, yıkım işlemi bittikten sonra tekrar yapıma başladık, çalışmaları bizzat kendim sabaha kadar takip ettim."

Gece çöktü, sabaha kadar onarıldı! Belediye Başkanı başından ayrılmadı
Belediye Başkanı köprü çalışması bitene dek başından ayrılmadı.

"Belediye personellerimiz ve iş makinelerimizle sabaha kadar yaptığımız çalışmayla yolu saat 06.00 sularında ulaşıma açtık. Belediye personel ve jandarma ekiplerimize özverili gece mesailerinden dolayı teşekkür ederim"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...