Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
25 Temmuz 2022 15:44 - Güncelleme : 25 Temmuz 2022 16:12

'Molozcu adam' fena yakalandı: Gece döktü sabah geri topladı!

Zeytinburnu'nda gece saatlerinde yol kenarına moloz döken bir kişi, görüntülerinin sosyal medyada yayılmasıyla zabıta ekiplerince bulundu. Vatandaşa ulaşan zabıta, döktüğü molozları geri toplattı.

Editör: Deniz Çağıl / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
'Molozcu adam' fena yakalandı: Gece döktü sabah geri topladı!
Zeytinburnu,çöp,moloz

Zeytinburnu'nda gece yarısı yol kenarına inşaat atığı dolu çuvallar bırakan bir kişi, bıraktıklarını sabah toplamak zorunda kaldı.

Seyitnizam mahallesinde bir kişi gece yarısı yol kenarındaki çöp konteynırlarının yanına ticari aracıyla yanaştı. Araçtan inen kişi, çuvallarla moloz bırakırken bir vatandaşın dikkatini çekti. Olayı kayda alan vatandaşın görüntüleri sosyal medyada yayınlanınca Zeytinburnu Belediyesi Zabıta Ekipleri, molozları döken kişi için harekete geçti.

Kısa sürede tespit edilen şahsa ulaşan zabıta ekipleri, çuvalları geri toplatırken, vatandaş hakkında idari işlem başlatarak para cezası uyguladı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...