Tgrt Haber
06 Ocak 2020 03:34

Gece saatlerinde başlayan yağmur İstanbul’da etkili oldu

Meteorolojinin İstanbul için tahmin ettiği yağmur yağışı gece saatlerinden itibaren etkili olmaya başladı. Şehrin farklı noktalarında etkili olan yağış yollarda su birikintisine sebep oldu. Yağmurun ilerleyen saatlerde de etkili olacağı öğrenildi.

Gece saatlerinde başlayan yağmur İstanbul’da etkili oldu
istanbul,,yağmur,,sağanak

Soğuk ve yağışlı hava Türkiye’nin dört bit yanında etkili olmaya devam ediyor. Özellikle Anadolu’da kendini kar şeklinde gösteren yağışlı hava İstanbul’da yağmur şeklinde etkisini gösteriyor. Meteorolojinin pazar günü İstanbul için yaptığı yağmur uyarısının ardından gece saatlerinde etkili olan yağmur şehir genelinde kendini göstermeye başladı.
Yağmur yağışından dolayı caddeler ve yol kenarlarında su birikintileri oluştu. Belediyelere bağlı fen işleri ekipleri de yağmurun sebebiyet vereceği su baskınlarına karşı merkezi noktalarda hazır olarak beklemeye devam ediyor.

Kent genelinde etkili olan yağışlı havanın ilerleyen saatlerde de etkili olacağı öğrenildi. Yetkililer ise vatandaşlara su baskını gibi olaylara karşı dikkatli olmaları gerektiğin duyurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...