Tgrt Haber
22 Ağustos 2021 16:16

Gelin aracından bahşiş almak isteyen çocuk damadı çıldırttı

Bursa'da üstü açık bir aracı gelin arabası yapan çiftin peşini çocuklar sardı. Bahşiş almak için seyir halindeki araca atlayan bir çocuk, damadı çileden çıkartırken o anlar saniye saniye kameralara yansıdı.

Gelin aracından bahşiş almak isteyen çocuk damadı çıldırttı
gelin arabası,bursa,damat,düğün,çocuk

Bursa’da bir gelin arabasından bahşiş almak isterken hem kendi hayatını hem de araçtaki diğer insanları hayatını tehlikeye atan çocuk trafiği birbirine kattı. Üstü açık gelin arabasına tutunarak ilerleyen çocuğu görünce çileden çıakn damat, el kol hareketleriyle çocuğu korkutmaya çalıştı.

Bursa’da düğün ve sünnet otomobillerinden bahşiş almaya çalışan çocukların, canlarını hiçe sayması vatandaşların cep telefonu kameralarına böyle yansıdı. Arabaların arasında süslü otomobillerin önüne geçen çocuklar, bahşiş alana kadar ise sürücüleri ve düğün sahiplerini çileden çıkartıyor. Üstü açık bir otomobili gelin arabası yapan damat şehir turu atarken, çocukların bahşiş almaya çalışmasına sinirlendi.

Otomobili bırakmak istemeyen çocuğu korkutmak isteyen damat, ilk seferinde başarılı olamadı. Daha sonra ayağa kalkan damat, vurur gibi yaptığı çocuğu korkutmayı başardı. Bahşiş alamayan çocuk daha sonra gözden kayboldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...