Tgrt Haber
07 Haziran 2021 16:46

Gelin başı ücretini çok buldular, kuaföre saldırdılar

Gaziantep’te düğün öncesi gelinin düğün saçını ve makyajını yapan kuaförün söylediği ücreti fazla bulan damat ve akrabaları kuaför ve çalışanlarına saldırdı.

Gelin başı ücretini çok buldular, kuaföre saldırdılar
Gaziantep,gelin,,kavga,

Cumartesi günü gerçekleşen olay Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde yaşandı. İddialara göre kuaför Melisa Güner, gelinin saçını ve makyajını yaptı. Daha sonra gelini almaya gelen damat ve yakınları kuaför ile tartışmaya başladı. Tartışmaya neden olan ise kuaförün söylediği ücret. İki taraf arasında çıkan tartışmada damat Y.G. ile yakınları, kuaför Melisa Güner ve 4 çalışana tekme, tokat ve sopalarla saldırdı.

SALDIRI KAMERALARA YANSIDI

Damat ve yakınlarının kuaföre saldırıları anı kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, düğün arabasıyla kuaföre gelen damat Y.G. ile beraberindeki yakınlarının, Güner ile diğer çalışanlara saldırma anları yer aldı.

OLAYA POLİS MÜDAHALE ETTİ

Olayı gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Polisin araya girmesiyle son bulan kavga sonucu 5 kişi yaralandı. Yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı. Olay sonrası darp raporu alan kuaför ve çalışanları, kendilerine saldıran damat ve yakınlarından şikayetçi oldu. Şikayet üzerine 4 kişi gözaltına alındı. Polisin gözaltına aldığı 4 kişi, ifadeleri alındıktan sonra savcılık talimatı ile serbest bırakıldı.

Gelin başı ücretini çok buldular, kuaföre saldırdılar

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...