Tgrt Haber
28 Haziran 2021 06:22

Gelin ve damada kripto para taktılar

Kripto para artık hayatın her alanında kullanılır duruma geldi. Yeme içme, alış veriş derken etkinlik alanı giderek yayılıyor. Hatay İskenderun’daki bir düğünde davetliler gelin ve damada altın takmak yerine kripto para hediye ettiler.

Gelin ve damada kripto para taktılar
hatay,,düğün,,altın,,kripto para,,dijital çağ,

Dijital çağın etkisi düğünlere de yansıdı. Çil çil altının nakitten şeritlerin yerine gelin ve damadın takısı kripto para oldu. Hatay İskenderun’daki bir düğünde davetliler mutlu çifte düğün armağanı olarak her biri 3 dolar değerinde dijital para gönderdi.

ALTIN YERİNE KRİPTO PARA 

Davetliler yeniliğe çabuk uyum sağladı. Dünya evine giren Oğuzhan ve Özge Altunkürek çiftine toplam 3 bin dolar yani yaklaşık 27 bin lira değerinde kripto para takıldı. İlk defa böyle bir şeye denk geldiğini belirten gelinin babası Metin Buluç, dijital paranın herkese hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Dijital çağın en mutlu anını yaşadıklarını vurgulayan damadın ağabeyi Fevzi Altunkürek ise, "Dijital para artık yaygınlaşacak, artık düğünlerde bunu göreceğiz" şeklinde konuştu.

Düğüne davetli olarak katılan bir kripto para yatırımcısı ise şu anda geleceğin olayını yaptıklarını belirterek  “Kripto paralar ile gelinle damada takılar takıyoruz. Artık her şey dijitalleşiyor. Düğünlerde bile takılar bu şekilde yapılabiliyor" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...