Tgrt Haber
07 Aralık 2021 09:15

Gelinin suratı düştü! Damada “pompalı tüfek” taktılar

İstanbul’da bir düğünde akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Damadın arkadaşları takı töreninde damada “ pompalı tüfek” taktı. Gelinin moralinin bozulduğu görülürken salonda ise büyük alkış koptu.

Gelinin suratı düştü! Damada “pompalı tüfek” taktılar
İstanbul,beylikdüzü,gelin

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesindeki bir düğünde meydana gelen olay akıllara durgunluk verdi. Muş ve Erzurumlu iki ailenin çocukları dünya evine girdikleri mutlu günde büyük şok yaşadı.  Takı merasimi başladığı sırada damadın arkadaşlarından biri kırmızı kurdele ile bağladığı silahı damadın boynundan geçirerek taktı. Merasim sunumunu yapan kişi ise, “Şeytan doldurmasın, şöyle güzel bir alkış alabilir miyiz?” demesiyle salonda büyük alkış koptu.

FOTOĞRAF ÇEKTİRMEYİ DE UNUTMADILAR

Gelin takı sonrası neye uğradığını şaşırırken damat ve arkadaşları ise hatıra fotoğrafı çekilmekten geri kalmadı. Düğün olaysız bir şekilde sona ererken akıllara bu fotoğraf karesi ile kazındı. 

944'ŞER LİRA PARA CEZASI KESİLDİ

Polis ekipleri, damat ve arkadaşlarının ise hatıra pozu için çektirdiği fotoğraf ve görüntülerin ortaya çıkmasının ardından harekete geçti. Şahısların kimliklerinin belirlenmesinin ardından İ.M. isimli damat, Beylikdüzü ilçesi Adnan Kahveci Mahallesinde yakalandı. Damadın tüfeği, takan kişiye geri verdiği öğrenildi.

PİŞKİN SAVUNMA

Silahı takan Onur İlkan Demirkol ile İbrahim Mendeşağu'ya 944'şer lira para cezası kesildi. Düğünde arkadaşına pompalı tüfek takan Onur İlkan Demirkol, İhlas Haber Ajansı'na konuştu. Silahı taktığı için pişman olmadığını söyleyen Onur İlkan Demirkol, "Evet ben taktım. Bizde geleneksel olarak ayva, elma, emzik takarlar. Biz de pompalı tüfek düşündük şaka olarak taktım. Sosyal medyaya düşmüş yanlış yorumlamışlar. Pişman değilim. Aklım hala yapamadıklarımda. Silah emniyette. Para cezası kesildi 944 lira. Damada para da taktım, cezayı da ödedim. Karakoldan aradılar silahı teslim ettim. Damat kabul etmedi iade etti. 'Bu büyük dedi' bana. Kötü bir şey yok. Şiddete biz de karşıyız. Şaka amaçlıydı" dedi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...