Tgrt Haber
15 May 2022 12:24 - Güncelleme : 15 May 2022 12:33

Şırnak’ta korkunç cinayet: Sakine Külter bıçaklandı, yakıldı, cesedi şehir çöplüğüne atıldı

Şırnak’taki çöp toplama alanında hareketsiz birini gören vatandaşların ihbarı üzerine korkunç bir kadın katliamı daha ortaya çıktı. Yakılarak çöplüğe atılan cansız bedenin, 5 çocuk annesi Sakine Külter’e ait olduğu ortaya çıktı.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sakine Külter cinayetinde 2'si genç kadının kaynı olmak üzere 3 kişi gözaltına alındı.
kadın cinayeti,şırnak
Sakine Külter cinayetinde 2'si genç kadının kaynı olmak üzere 3 kişi gözaltına alındı.

Şınak Silopi’deki şehir çöplüğünde yakılmış bir kadın cesedi bulundu. Önce bıçaklanıp ardından yakıldığı anlaşılan cesedin 2’si engelli 5 çocuk annesi Sakine Külter’e ait olduğu tespit edilirken yetkililer, 3 şüpheliyi gözaltına aldı.

ÖNCE BIÇAKLANDI, ARDINDAN YAKILDI

Silopi ilçesine bağlı Başverimli beldesi sınırları içinde bulunan şehir çöplüğünün toplanma yerinde bir kadını cesedi bulundu. Bölgeden geçen vatandaşlar, çöplükte hareketsiz insanı görünce 112’yi aradı. Yapılan ihbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaptığı kontrollerde kadının önce bıçaklanıp daha sonra yakıldığını belirledi.

Şırnak’ta korkunç cinayet: Sakine Külter bıçaklandı, yakıldı, cesedi şehir çöplüğüne atıldı

EVİNDEN 10 KM UZAKTA BULUNDU

Alınan bilgilere göre, kimlik tespiti yapılan kadının 2’si engelli 5 çocuk annesi 40 yaşlarında Van doğumlu Sakine Külter olduğu belirlendi. Külter'in cesedi evinden 10 kilometre uzaklıkta çöplükte bulunurken, DNA ve otopsi işlemleri için Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

2’Sİ KAYNI 3 ŞÜPHELİ GÖZALTINDA

Öte yandan, iddialara göre, maktulün parasının alındığı ve daha sonra kişi veya kişiler tarafından öldürüldüğü değerlendirilirken, olaya ilişkin 2’si kayını olmak üzere 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği kaydedildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...