Tgrt Haber
12 Ocak 2022 21:08

Genç kadın kendisine saldıran tacizcisini bıçakladı

Malatya’da bir şahıs hastaneye gitmek için evden çıkan ve otobüs bekleyen genç kadına ilk olarak sözlü sonra ise fiziksel tacizde bulundu. Genç kadın, saldırganı bıçakla yaralarken polis ekiplerini arayarak yardım istedi.

Genç kadın kendisine saldıran tacizcisini bıçakladı
Malatya,taciz,,genç kadın,

Malatya’nın Battalgazi ilçesinde meydana gelen olayda evden hastaneye gitmek için ve otobüs bekleyen İ.K. isimli genç kadın aracı ile kendisine yaklaşan M.B. tarafından sözlü tacize uğradı. Durumdan rahatsız olan genç kadın evine doğru ilerlerken M.B. peşinden gelmeye ve tacizini sürdürmeye devam etti.

TACİZCİ SALDIRDI

Genç kadın ara bir sokağa girdiğinde M.B.  tarafından fiziksel saldırıya uğradı. İ.K. isimli genç kadın çantasında çıkardığı ekmek bıçağı ile M.B.’yi bacağından yaraladı.  Polis ekiplerini arayan genç kadın yardım isterken yaralı tacizci ise hastaneye kaldırıldı. 

Genç kadın kendisine saldıran tacizcisini bıçakladı

GENÇ KADIN GÖZALTINA ALINDI

Hastanede tedavi altına alınan M.B.’nin daha önceden de İ.K.’ye yönelik taciz girişimlerinde bulunduğu genç kadın tarafından polis ekiplerine belirtilirken, olayda kullanılan bıçakla birlikte gözaltına alınan genç kadın polis merkezine götürüldü.

Genç kadın kendisine saldıran tacizcisini bıçakladı

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...