Tgrt Haber
13 Ocak 2022 11:02

Genç kadına kapkaç kamerada: Peşinden koştu ama yakalayamadı

İstanbul Beyoğlu’ndan akşam saatlerinde evine giden kadın, tenha bir sokakta kapkaççının saldırısına uğradı. Olay güvenlik kameralarına yansırken kapkaça uğrayan kadın hırsızın peşinden koştu ancak yakalayamadı.

Genç kadına kapkaç kamerada: Peşinden koştu ama yakalayamadı
İstanbul,,Beyoğlu,,Hırsız,,Kapkaç,

İstanbul Beyoğlu’nda işten çıkan bir kadın akşam saatlerinde evine gitmek için yola koyuldu. Kadını takibe alan bir kişi, tenha bir sokağa girdiği sırada arkasından yavaşça yaklaştı. 

PEŞİNDEN KOŞTU YAKALAYAMADI

Kadının boş bir anında saldıran şahıs çantayı alarak koşmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran kadın ise bir süre şahsın peşinden koştu ancak yakalayamadı. Kapkaç anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Genç kadına kapkaç kamerada: Peşinden koştu ama yakalayamadı
 Kapkaç anları ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı

KAMERALAR İNCELEMEYE ALINDI, KAPKAÇÇI YAKALANDI

Şahsın hızla koşarak uzaklaşmasının ardından şoku atlatan genç kadın, polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, kadının ifadesine başvurarak çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemelerin ardından polis ekipleri önce şahsın eşkalini ardından da kimliğini tespit etti. Devam eden çalışmalarda şahıs polis ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...