Tgrt Haber
11 Eylül 2021 17:17

Genç kızın otel odasında şüpheli ölümü

İstanbul’da beraberindeki erkekle birlikte otel odasına giren 24 yaşındaki genç kadın gece saatlerinde aşırı dozda uyuşturucu kullandı. Öğlen saatlerinde odadaki erkek tarafından uyandırılamayan genç kadın otel görevlilerinde de şüpheye sebep olunca sağlık ekiplerine haber verildi. Yapılan incelemede kadının hayatını kaybettiği belirlendi

Genç kızın otel odasında şüpheli ölümü
İstanbul,ölüm,

İstanbul Maltepe’de bir otelde meydana gelen olayda iddiaya göre, 24 yaşındaki Sedanur Şen İsimli genç kadın beraberindeki Serdar Y.(32) isimli erkek şahıs ile akşam 19.00 sıralarında bir otele giriş yaptı. Burada bir süre kalan ikili daha sonra otelden ayrılarak geceyi dışarıda geçirdi. Sabah 05.00 sıralarında otele tekrar giriş yapan ikili, iddiaya göre otel odasında yüksek dozda uyuşturucu madde kullandı. 

SAĞLIK EKİPLERİNE BİLDİRİLDİ

Öğlen saatlerinde uyanan Serdar Y., odada uyuyan ve vücudunda morluklar olan Sedanur Şen’i uyandırmaya çalıştıysa da başarılı olamadı. O sırada otel odasına gelen otel personeli de durumdan haberdar olunca olay sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Sedanur Şen’in hayatını kaybettiğini belirledi. Otel odasında yanında bulundurduğu çantasında bir adet silaha rastlanan Serdar Y. ise olay yerinde polis ekiplerince gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. 

İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

"Uyuşturucu madde imal ve ticareti", "uyuşturucu madde kullanma" ve "dolandırıcılık" suçlarından kaydı bulunduğu belirlenen Serdar Y.’nin ifadesinde, gece kız arkadaşı ile uyuşturucu kullandıklarını, uyandığında arkadaşının vücudunun morardığını ve uyanmadığını gördüğünü söylediği öğrenildi. Serdar Y. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakılırken, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi. 

Genç kızın otel odasında şüpheli ölümü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...