Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 May 2019 16:23

Gingerli zabıtalar işbaşında

Gelişen teknoloji ile birlikte farklı ekipman, araç ve gereçlere çalışma alanında daha aktif yer veren Ordu Büyükşehir Belediyesi, zabıta hizmetlerini daha hızlı ve pratik hale getirmek amacıyla gingerlar (iki tekerlekli elektrikli araçlar) kullanmaya başladı.

Gingerli zabıtalar işbaşında
ordu,,ginger,,zabıta,

7/24 vatandaşların düzeni korumak ve vatandaşların huzurunu sağlamak için çalışan zabıta ekipleri ginger denilen araçlarla daha hızlı ve pratik bir şekilde hizmet veriyor. Kullanımı son derece pratik olan araçlarla denetim ve şikayetlere yönelik incelemeler daha hızlı şekilde gerçekleştiriliyor. 

Altınordu ilçesinde trafiğe kapalı olan Süleyman Felek, Sırrı Paşa, Zübeyde Hanım ve İsmet Paşa Caddelerinde hizmet veren ginger çevreye duyarlı olması, ekonomikliği, küçük olması ve yaya yollarında sürüş kolaylığı ile avantaj sağlıyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...