Tgrt Haber
25 Ekim 2021 09:48

Pişkin hırsız girdiği evin kilidini değiştirdi ev sahibi gibi davrandı

Amerika Birleşik Devletleri'nde pişkin bir hırsız, girdiği evin kilidini değiştirdi. Polis eve gelince ise ev sahibi olduğunu iddia etti.

Pişkin hırsız girdiği evin kilidini değiştirdi ev sahibi gibi davrandı
abd,kaliforniya,hırsızlık

ABD'nin Kaliforniya eyaletinde bulunan Coronado şehrinde geçtiğimiz günlerde ilginç bir olay yaşandı. Kimliği açıklanmayan 43 yaşındaki bir kadın, gece saatlerinde bir kişinin evine girmeye çalışırken fark edildi. Evin gerçek sahibi şehir dışında olduğu için evin ışıklarının yanıp sönmesinden şüphelenen komşusu, ev sahibini aradı. Ev sahibinin hala şehir dışında olduğunu öğrenen koşu, polise haber verdi.

Polis, olay yerine geldiğinde komşu, polise evin yedek anahtarını verdi. Fakat polis yedek anahtar ile bir türlü eve girmeyi başaramadı. Evin çevresinde inceleme yapan ekipler, sökülmüş bir kapı kilidinin evin yakınındaki bir alana fırlatıldığını fark etti. Hırsızın evin kilidini değiştirdiği ortaya çıktı. 

''EV BENİM VE İKİ ÇOCUĞUM VAR''

Polisler, hırsızın bulunduğu evin arka kapısının açık olduğunu anlayınca ise buradan içeri girdiler. Salondaki şöminenin yandığını ve yüksek sesle müzik çaldığını gören ekipler, destek için bir helikopter bir de K-9 köpeği ekibini çağırdı. Bu esnada evin üst katında bir kişinin bulunduğunu fark ettiler. NBC'nin haberine göre, polislerin çağrısı üzerine dışarı çıkan kadın, evin kendisinin olduğunu ve evde iki çocuğunun bulunduğunu söyledi. Polisler, evi aradıklarında ise evde kimsenin olmadığı anlaşıldı. Pişkin hırsız ise tutuklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...