Tgrt Haber
09 Temmuz 2021 09:32

Acı haber! Arkadaşlarından helallik isteyen gencin cansız bedenine ulaşıldı

Sakarya'da arkadaşlarından helallik isteyerek girdiği nehirde kaybolan gencin 6 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı.

Acı haber! Arkadaşlarından helallik isteyen gencin cansız bedenine ulaşıldı
Sakarya,yaşam,,nehir,

Hayvanlarına yem vermek için botu kullanan 20 yaşındaki Emirhan Henden’in, suda yüzmeye başlamadan önce arkadaşlarından helallik istediği ve bir süre yüzdükten sonra bota yakın mesafede suda bağırarak çırpındığı ve gözlerden kaybolduğu anlar ortaya çıkmıştı.

12 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNDU

Henden’i bulabilmek için 5 bot, 9 araç, 1 tekne ile 56 uzman ekip dahil tüm imkanlarla birlikte nehirde ve denizde yoğun bir çalışma gerçekleştirildi.

Kaybolduğu günden itibaren dönüşümlü nöbet tutan vatandaşlar tarafından sabah saat 04.30 sıralarında Adatepe Mahallesi’nden yaklaşık 12 kilometre uzaklıkta bulunan Hürriyet Mahallesi’nde Emirhan’ın cansız bedeni bulundu.

Haber verilmesi üzerine bölgeye gelen Jandarma Sualtı Arama Kurtarma (JAK) ekiplerince, Henden’in cansız bedeni sudan çıkartıldı.

Olay yerine gelen savcının incelemelerinin ardından Emirhan Henden’in cenazesi, Karasu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...