Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Nisan 2021 21:41

Gizli bölmeye saklanan iki kadın polisten kaçamadı

Kocaeli’de haklarında kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda evinde gizli bölmeye saklanan 2 kadın polislerden kaçamadı. Operasyonda 19 kişi yakalandı.

Gizli bölmeye saklanan iki kadın polisten kaçamadı
Kocaeli,Gizli bölme

Kocaeli’de çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıslara yönelik düzenlenen polis operasyonunda 19 kişi gözaltına alındı. Operasyonda bir ikamette yapılan aramada ise haklarında arama kararı bulunan 2 kadın, evde saklandıkları gizli bölmede polis ekiplerince yakalandı. Evin bir odasında duvar arkasına yapılan gizli bölmeye saklanan 2 kadın, yerlerini tespit ederek “Güzel yer yapmışsın kendine” diyen polis ekiplerince çıkarıldı. Aralarında konut dokunulmazlığının ihlali, resmi belgede sahtecilik, dolandırıcılık, göçmen kaçakçılığı gibi suçlardan haklarında 1 ile 12 yıl arasında değişen hapis cezası ile aranan 19 kişi, işlemlerinin tamamlanması için polis merkezine götürüldü.

Gizli bölmeye saklanan iki kadın polisten kaçamadı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...