Tgrt Haber
07 Ağustos 2021 10:31

Gökyüzünde ölümle burun buruna geldi

Meksika'da bir deniz paraşütünün halatı koptu. Paraşütçü elektrik tellerine indi. Korku dolu anlarda cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Gökyüzünde ölümle burun buruna geldi
meksika,,paraşüt,

Meksika’da paraşütünün halatı kopan paraşütçü gökyüzünde ölümle burun buruna geldi. Paraşütçünün dakikalarca savrulduğu korku dolu anlar kameralara yansıdı.

HAVADA ÖLÜMLE BURUN BURUNA

Olay ülkenin Jalisco eyaletinde meydana geldi. 21 yaşındaki bir kadın, tekneye arkadan halatla bağlanan deniz paraşütüne bindi. Paraşütçü atladığında her şey yolundaydı. Ancak işler bir anda ters gitmeye başladı. Tekneyi paraşüte bağlayan halat fırtına nedeniyle koptu. Kadın paraşütçü gökyüzünde savrulmaya başladı.

Havada ölümle burun buruna gelen kadın paraşütçü çareyi elektrik tellerine iniş yapmakta buldu. Yardımına hemen çevredekilerin koştuğu kadın paraşütçü olayı birkaç sıyrıkla atlatırken tedbir amacıyla hastaneye kaldırıldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...