Tgrt Haber
05 Ağustos 2021 14:28

Arkadaşlarıyla konuşurken merdiven boşluğuna düştü

İstanbul'da gençlerden oluşan bir grup yolda yürürken içlerinden biri arkası dönükken dalgınlıkla arkasındaki merdiven boşluğunu fark etmedi. Boşluğa düşen yaralı genci arkadaşları çıkarttı. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Arkadaşlarıyla konuşurken merdiven boşluğuna düştü
istanbul,,kaza,

İstanbul’da genç bir kız arkadaşlarıyla yürürken fark etmediği merdiven boşluğuna düştü. O anlar sokaktaki iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı

İstanbul Kağıthane Çağlayan’da Serranur U. arkadaşlarıyla kaldırımda yürürken başına görünmez bir kaza geldi. Önden giden genç kız, arkadaşını bekliyordu. Bir adım gerisindeki merdiven boşluğunu fark etmedi. Adımını attığı anda ise bir anda sırtının üstüne boşluğa düştü.

Genç kızın yardımına arkadaşları koştu. Neye uğradığını şaşıran kız belinden yaralandı. Ambulansla hastaneye kaldırılan talihsiz gencin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...