Tgrt Haber
05 Ağustos 2022 16:13 - Güncelleme : 05 Ağustos 2022 16:21

Gözüne cisim kaçtı, şifayı tornacıda aradı!

Bursa'nın İznik ilçesinde gözüne yabancı cisim kaçan bir kişi, iddiaya göre üç hastanede derdine derman bulamayınca arkadaşı aracılığıyla son çare olarak kentteki bir tornacıya başvurdu. Gözüne dökülen sıvıyla yabancı cisim çıkarılırken genç, "Halen şoktayım. Sağlığıma kavuştum" diyerek şaşkınlığını dile getirdi.

Bursa,cisim,göz,tornacı

Bursa'nın İznik ilçesinde yaşayan Hüseyin Şener'in kaçan cisim, sanayideki bir tornacıda çıkarıldı. Bu yüzden üç gün boyunca sıkıntı yaşayan ve hastane hastane dolaşan gencin, buralarda gereken tedavinin yapılmasına rağmen gözünde herhangi cisme rastlanmadı.

Gözündeki ağrı devam eden Şener, durumu yakın arkadaşına anlattı. Yakın arkadaşı da genci Bursa’nın Yenişehir ilçesinde bulunan sanayi sitesine götürdü. Kendisini bir doktor koltuğunda bulacağını zanneden Şener, karşısında tornacıyı görünce olanların bir şaka olduğunu düşündü. Kısa süre içinde tornacı ilk önce genç adamın gözüne sıvı damlatarak, büyüteç ile gözün içine giren ufak dikeni çıkardı.

Yaşadığı şaşkınlığı gizleyemeyen Hüseyin Şener, “Üç gün hastane hastane gezdim, gözümde bir şey olmadığını söylediler. Tabii uykusuz kaldım. Bir arkadaşıma durumu anlattım ve beni Bursa Yenişehir ilçesinde bir tornacıya götürdü. Burada gözüme bir sıvı damlatıp, cismi çıkardılar. Halen şoktayım. Sağlığıma kavuştum. Tornacı arkadaşa teşekkür ederim” diye konuştu.

Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...