Tgrt Haber
22 Ağustos 2020 13:28 - Güncelleme : 10 Eylül 2022 19:07

Günlerdir aranan Gamze’yi polis ekipleri buldu

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde 6 gündür kayıp olan 19 yaşındaki Gamze Aydın, Kızıltepe polisinin titiz çalışmaları neticesinde bulundu.

Günlerdir aranan Gamze’yi polis ekipleri buldu
Mardin,,Kızıltepe,,kaayıp,,Gamze Aydın

Kızıltepe Sanayi Mahallesi'nde ailesi ile birlikte yaşayan 19 yaşındaki Gamze Aydın, 17 Ağustos’tan buyana ‘amcalarıma gideceğim’ diyerek evden ayrılarak kayıplara karışmıştı. Aydın ailesi Kızıltepe İlçe Emniyet Müdürlüğüne kızları Gamze’nin kayıp ilanını verdi.

Kızıltepe Emniyeti kayıp Gamze’nin bulunması için özel ekip kurarak çalışma başlattı. Konunun aydınlatılması için birçok kişinin ifadesine başvuruldu. Emniyet ekipleri 100 saate yakın kamera kayıtlarını inceledi. Her yerde Gamze'yi arayan polis ekipleri büyük bir titizlikle çalışmalarını derinleştirdi.

Ekipler kayıp kızın izine güvenlik kameralarından rastladı. Güvenlik kameralarını takip eden polis ekipleri Gamze'yi bir polis uygulama noktasında buldu. 6 gündür kayıp olan Gamze Aydın’ın emniyetteki işlemleri sürüyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...