Tgrt Haber
06 Ekim 2021 21:02

Gurbetçi iş adamı bıçaklayarak öldüren zanlılar tutuklandı

Kocaeli’de çalışanıyla aşk yaşadığı için gurbetçi iş adamını 10 bıçak darbesiyle öldüren patron ve olaya karışan 2 kişi tutuklandı

Gurbetçi iş adamı bıçaklayarak öldüren zanlılar tutuklandı
Kocaeli,gurbetçi

Kocaeli’nin Başiskele ilçesinde meydana gelen olayda 49 yaşındaki gurbetçi iş adamı Cahit Tatlı, evinde tartıştığı bir şahıs tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. 10 bıçak darbesiyle yaralanan Tatlı, kanlar içinde kalırken şüpheliler ise olay yerinden kaçtı. Cahit Tatlı hayatını kaybederken, ekipler olayla ilgili inceleme başlattı. Tatlı’nın spor yapmak için gittiği salonda tanışarak aşık olduğu pilates eğitmeni Ceren İ.’nin yabancı uyruklu patronu Fırat S. tarafından bıçaklandığını belirledi. Jandarma ekipleri tarafından Fırat S. ve olaya karıştığı tespit edilen Ceren İ. ve A.İ.Ç. gözaltına alındı. İfadesi alınan şahıslardan Fırat S. suçunu itiraf ederken adliyeye sevk edilen 3 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gurbetçi iş adamı bıçaklayarak öldüren zanlılar tutuklandı

Cahit Tatlı olay yerinde hayatını kaybetti.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...