Tgrt Haber
26 Ağustos 2021 19:34

Gurbetçi vatandaş: Avrupa’daki sel felaketinde bu kadar ilgi olmadı

Sinop’ta incelemelerde bulunmak için giden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu’na duygularını ileten gurbetçi vatandaş arasındaki diyalog Avrupa’da ve Türkiye’de yaşanan sel felaketi arasındaki farkı bir kez daha gözler önüne serdi.

Gurbetçi vatandaş: Avrupa’daki sel felaketinde bu kadar ilgi olmadı
sel,,kastamonu,

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Türkeli ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Bu ziyaretler esnasında Karaismailoğlu’nun gurbetçi bir vatandaşla yaşadığı diyalog dikkat çekti.
Gurbetçi vatandaş Karaismailoğlu’na sel sonrası yapılan çalışmalar için teşekkür ederek, “Ben yurt dışından gelen bir vatandaşım. Orada da sel oldu. Ama buradaki bu ilgi benim gözlerimi yaşarttı. Gerçekten hala konuşurken bile, çok iyiydiniz. Allah hiçbirinizi başımızdan eksik etmesin. Ben orada da yaşıyorum. Akşam dinledim haberlerde hala su yok, elektrik yok. Ama burada su evlerimize kadar geldi. Ekmeğimiz geldi köyümüze de aynı şekilde. Allah başımızdan eksik etmesin. Kılıçlarınız keskin olsun” dedi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...