Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
06 Ocak 2020 12:56

Gürültü kavgasında kan aktı: 1 ölü

Tekirdağ'ın merkezi ilçesi Süleymanpaşa’da gece yarısı gürültü yaptıkları iddiasıyla iki kişi ile mahalle sakinleri arasında çıkan bıçaklı kavgada bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Gürültü kavgasında kan aktı: 1 ölü
bıçaklı kavga,,cinayet,

Dün gece saat 02.30 sıralarında Tekirdağ’ın merkezi ilçesi Süleymanpaşa’ya bağlı Zafer Mahallesi'nde, sokakta yüksek sesle konuşup bir evin kapısına da tekme attıkları öne sürülen M.C.A. ve beraberindeki E.K.'ye mahalle sakinlerinden L.K. ve yeğeni L.Ş. isimli şahıslar gürültü yapmamaları konusunda çeşitli uyarılarda bulundu.

Tartışma kavgaya döndü

Daha sonra şahıslar arasında tartışma çıktı. L.K. ve L.Ş. isimli şahıslar gürültü yaptıkları iddia edilen şahıslar arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga esnasında evde bulunan C.K. isimli şahıs da yeğenlerinin kavga ettiğini görünce ekmek bıçağı ile dışarıya fırladı.

Hastanede hayatını kaybetti

Kavga arasında dalan C.K. elindeki bıçakla M.C.A.’yı göğsünden yaraladı. Kanlar içerisinde kalan M.C.A. için olay yerine sağlık ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralanan M.C.A.’ya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra yaralıyı devlet hastanesine götürdü. Şahıs hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Saldırgan gözaltına alındı

Olay yerine gelen polis ekipleri de olaya ilişkin inceleme başlattı. Yapılan inceleme sonrasında kavgaya karışan taraflar ve şahsı bıçakladığı ileri sürülen C.K. gözaltına alındı.

Cezaevine gönderildi

Emniyete götürülen C.K. buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Adliyede mahkemeye çıkarılan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...