Tgrt Haber
04 Ekim 2021 16:33

Güvenlik için file çeken işçi düşerek hayatını kaybetti

Adana’da bir inşatta işçilerin güvenliği için file çekme çalışması yapan işçi, son demir korkuluğu yerleştirirken dengesini kaybedip 9. kattan aşağı düşerek hayatını kaybetti. İşçiden geriye yerleştirmeye çalıştığı son demir korkuluk ile bareti kaldı.

Güvenlik için file çeken işçi düşerek hayatını kaybetti
Adana,inşaat,işçi,iş kazası

Adana'nın Çukurova ilçesinde güvenlik için file çekme çalışması yapan 28 yaşındaki Ali Bayar inşaatın 9. katından düşerek feci şekilde hayatını kaybetti. Polis, işçilerin ve inşaat sahibinin ifadelerine başvurdu.

SON KORKULUĞU YERLEŞTİRİYORDU

10 katlı binanın etrafına demir korkuluklar yerleştirdiği yerlere fileleri de çeken Bayar, son demir korkuluğu yerleştirirken dengesini kaybedip 9. kattan aşağı düştü. Tahilsiz işçinin düştüğünü gören diğer işçiler, hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Bayar’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Bayar’dan geriye yerleştirmeye çalıştığı son demir korkuluk ile bareti kaldı.

Güvenlik için file çeken işçi düşerek hayatını kaybetti

POLİS İFADELERİNE BAŞVURDU

Olay yerine gelen polis ekipleri inşaat sahibinin ve iş sağlığı ve güvenliği uzmanının ifadesine başvurdu. Bayar’ın cenazesi ise otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Acı haberi alan ailesi yıkıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...