Tgrt Haber
25 Aralık 2021 10:01

Taksicilerin bahanesi bitmiyor! Güzergahı beğenmedi 'sanayiye gideceğim' deyip indirdi

Esenyurt'ta gece saatlerinde taksiye binen iki yolcunun söylediği güzergahı beğenmeyen taksici, 'sanayiye gideceğim' diyerek yolcuları yol ortasında indirdi. Şaşkına dönen yolculardan birisi, o anları saniye saniye kaydetti.

Taksicilerin bahanesi bitmiyor! Güzergahı beğenmedi 'sanayiye gideceğim' deyip indirdi
taksici,,esenyurt,,sanayi,,bahane,

Esenyurt'ta taksiye binen iki yolcu, gideceği yeri söyleyince taksicinin bahanesi karşısında şoke oldu. 'Sanayiye gideceğim' diyerek kendilerini indirmek isteyen taksiciye tepki gösteren yolcular, bir süre sonra araçtan inmek zorunda kaldı. O anlar cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

Dün gece 23.00 sıralarında Esenyurt Kuzuyolu’nda iki kişi el kaldırarak taksi durdurdu. Taksiye binen iki kişi, Bahçeşehir istikametine doğru gitmek istedi. Ancak taksi sürücüsü gideceği yeri beğenmeyip, 'sanayiye gideceğim' diyerek müşterilerini indirmek istedi. Taksi sürücüsü ile yolcular arasında tartışma çıktı.

'GÖTÜRMEYECEKTİN NEDEN DURDUN?'

Taksiden inmek istemeyen yolcular "Götürmeyecektin neden durdun?" diyerek taksi sürücüsüne tepki gösterdi. Israrla gitmeyen taksi sürücüsü inmeleri konusundan büyük çaba gösterdi. Yaşananlar karşısında sinirlenen yolcular yol ortasında inmek zorunda kaldı. Olay anını bir yolcu ise cep telefonu kamerasına saniye saniye kayıt aldı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...