Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 Haziran 2018 14:17

Hafif ticari araç su kanalına düştü! Ölü ve yaralılar var

Tekirdağ'ın Marmara Ereğlisi ilçesinde, su kanalına düşen hafif ticari aracın sürücüsü Özcan Acar (28) öldü, 3 kişi yaralandı.

Hafif ticari araç su kanalına düştü! Ölü ve yaralılar var
Tekirdağ

Kaza, İstanbul-Tekirdağ karayolu Marmara Ereğlisi mevkiinde meydana geldi. Tekirdağ'a giden Özcan Acar yönetimindeki 34 JN 5108 plakalı hafif ticari araç, sürücünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu su kanalına düştü.

Kazada, sürücü Özcan Acar ile araçta yolcu olarak bulunan Medine Acar, Gürkan Acar ve Berna Acar yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince yapılan incelemede, araç sürücüsü Özcan Acar'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. 3 yaralı, ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından Özcan Acar'ın cesedi otopsi için Marmara Ereğlisi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...