Tgrt Haber
04 Aralık 2021 23:13

Haftalardır aranan genç öğretmenin cansız bedeni denizden çıktı

14 Kasım'dan beri haber alınamayan ve Batman'da yaşayan ailesi tarafından kayıp ihbarında bulunulan 28 yaşındaki Türkçe öğretmeninden acı haber geldi. Genç öğretmenin cansız bedeni, Antalya'da denizde bulundu.

Haftalardır aranan genç öğretmenin cansız bedeni denizden çıktı
öğretmen,,antalya,,deniz,,ölüm,

Antalya'da denizin üstünde hareketsiz yatan cansız bedenin, haftalardır kayıp olarak aranan genç bir öğretmene ait olduğu tespit edildi.

Hamza Yılmaz (28) isimli Türkçe öğretmeninin Batman'da yaşayan ailesi, 14 Kasım'dan bu yana haber alamadıkları evladı için karakola giderek kayıp ihbarında bulundu. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri olayla ilgili geniç çaplı inceleme başlattı.

ANKARA'DAN OTOBÜSE BİNİP ANTALYA'YA GİTMİŞ

Yapılan incelemeler sonucu Hamza Yılmaz'ın sabah saatlerinde Ankara'dan otobüse binip akşam saat 17.00 sıralarında Antalya'ya geldiği belirlendi. Çalışmalarını Antalya'da yoğunlaştıran ekipler, Muratpaşa ilçesinden gelen bir ihbar üzerine bölgeye intikal etti. Konyaaltı Caddesi'nde bulunan Yavuz Öcan Parkı'nın falezler kısmının 50 metre açığında denizin üstünde hareketsiz olarak duran bir kişinin olduğu ihbarı geldi.

Haftalardır aranan genç öğretmenin cansız bedeni denizden çıktıAntalya'da ölü bulunan Türkçe Öğretmeni Hamza Yılmaz

CANSIZ BEDENİ DENİZİN ÜSTÜNDE BULUNDU

İhbar üzerine bölgede arama yapan sahil güvenlik ve deniz polisleri, söz konusu kişiye ulaştı. Botla kıyıya çıkarılan şahsın yapılan kontroller sonucunda yaşamını yitirdiği belirlendi. Şahsın üstünden çıkan kimliğin 28 yaşındaki Türkçe öğretmeni Hamza Yılmaz'a ait olduğu tespit edildi.

Öğretmenin cansız bedeni Antalya Adli Tıp Kuırumu morguna kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...