Tgrt Haber
28 Kasım 2019 13:42

Hakkari derneklerinden anlamlı kampanya!

Hakkari Dernekler Federasyonu, “Bir Mont Bir Bot” Kampanyası ile yöredeki dar gelirli ailelerin çocuklarını ısıtacak.

Hakkari derneklerinden anlamlı kampanya!
bir mont bir bot,,hakkari,

Hakkari Dernekler Federasyonu  yaptığı basın açıklaması ile kış aylarının yaklaşması sebebiyle Hakkari ilinde yaşayan dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelerin ilk ve ortaokul çağındaki çağındaki çocuklarına kışlık bot ve mont yardımı yapılması için bir kampanya başlattıklarını duyurdu.

Hakkari Dernekler Federasyonu'ndan yapılan basın açıklaması şöyle:

Kış mevsiminin yoğunlaşmaya başladığı son günlerde, Hakkari’li ufak bir hemşerimizden federasyonumuza gönderilen bir mektup neticesinde başlatma kararı aldığımız “Bir Mont Bir Bot” kampanyasını sevgili kamuoyumuza gururla duyururuz. Kampanya kapsam olarak yalnızca Hakkari ilimizde yaşayan dar gelirli ailelerin ilk ve orta okul çağına gelmiş çocuklarına yapılacak kışlık Mont ve Bot yardımları ile sınırlı olup maddi yardım kesinlikle kabul edilmeyecektir. Yardımlar, verilecek adreslere ulaştırıldıktan sonra tarafımızca bizatihi Hakkari’ye götürülerek yerlerine
ulaştırılacaktır.

Hakkari derneklerinden anlamlı kampanya!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...