Tgrt Haber
19 Ağustos 2021 09:11

İzmir'de halı saha kavgası: 'Kız gibi oynamayın' deyip polisi vurdular

İzmir'de halı saha maçı yapan polislere 'kız gibi oynuyorlar' diyerek sataşan bir grup ile polisler arasında kavga çıktı. Bölgeden ayrılıp kısa süre sonra silahlarla dönen gruba polislerin de silahla karşılık vermesi üzerine 1 polis yaralandı.

İzmir'de halı saha kavgası: 'Kız gibi oynamayın' deyip polisi vurdular
izmir,,karşıyaka,,halı saha,,kavga,,saldırı,,polis,,maç,

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, halı sahada maç yapan polislerin yanına giderek tartışma çıkaran grupta silahların çekilmesiyle bir polis yaralandı. Maçı izleyen polislerin de silahlarla karşılık verdiği kavgada, kurşunlar havada uçuştu.

Saat 20.45 sıralarında, Karşıyaka'nın Zübeyde Hanım Mahallesi’ndeki halı sahada meydana gelen olayda, iddiaya göre, halı sahada maç yapan polislere, maçı izleyen ve alkol aldıkları ileri sürülen bir grup şahıs sözlü olarak sataştı. Bunun üzerine polisler ile şüpheli şahıslar arasında arbede çıktı.

5 YAŞINDAKİ OĞLU İLE GELMİŞTİ

Arbede sonrası olay yerinden ayrılan şahıslar, temin ettikleri silahla tekrardan halı sahanın bulunduğu noktaya gelip polislere ateş açtı. Maçı izleyen polislerin de karşılık verdiği olayda İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Spor Güvenlik Şube Müdürlüğü’nde görevli ve istirahatli olduğu öğrenilen, maça ise 5 yaşındaki oğlu ile gelen polis memuru 47 yaşndaki M.B., bacağına mermi isabet etmesi sonucu yaralandı.

İzmir'de halı saha kavgası: 'Kız gibi oynamayın' deyip polisi vurdular

AMELİYATA ALINACAK

Halı saha önüne bulunan ve şüphelilere ait olduğu öğrenilen motosikleti de olay yerinde bırakan şahıslar, yaya olarak kaçarlarken, ihbar üzerine adrese çok sayıda polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Adrese gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı polis memuru M.B., ambulansa alınarak Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hayati tehlikesinin bulunmadığı ve ayağında kırıklar olduğu öğrenilen yaralı polis memurunun ameliyata alınacağı belirtilirken, 5 yaşındaki oğlu ise ekipler tarafından evine götürüldü.

Öte yandan, olay yerinden kaçan şüpheli şahıslardan O.İ., ekipler tarafından kısa sürede yakalanırken, diğer şüphelileri yakalama çalışmalarının ise sürdüğü öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...