Tgrt Haber
18 Ocak 2022 16:50

Son dakika: Hamile hemşireye saldıran zanlılar tutuklandı

Son dakika haberi: Başakşehir’deki bir devlet hastanesinde 24 yaşındaki hamile hemşire Gülhan D.’yi darp ettikleri iddia edilen Rıdvan K. ve Hüseyin K. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

Son dakika: Hamile hemşireye saldıran zanlılar tutuklandı
Başakşehir,hamile hemşire

İstanbul Başakşehir’de acil servise giden bir hastanın dört yakını, başka bir hastaya tedavi yaptığı sırada, 24 yaşındaki hamile olan hemşire Gülhan D.'yi  saçından tutarak yere yatırdı ve karnını tekmeledi.

4 KİŞİDEN ŞİKAYETÇİ OLDU

Saldırganlar tekmeden sonra yere yığılan Gülhan D.'ye saldırmaya devam ettiler. Hamile olması hatırlatılmasın rağmen saldırmayı sürdürdükleri Gülhan D., 4 kişiden şikayetçi oldu.

TUTUKLANDILAR

24 yaşındaki hamile hemşire Gülhan D.’yi darbeden Rıdvan K. isimli baba ve oğlu Hüseyin K. çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklandı.

ÖMER ÇELİK'TEN KINAMA

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Başakşehir'de 24 yaşındaki hamile hemşire Gülhan D'nin darbedilmesini lanetledi. Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Sağlık çalışanlarımıza yönelik şiddeti lanetliyoruz. Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesinde 'hamile' bir hemşiremizin uğradığı saldırı hepimizi derinden üzdü. Bu saldırıyı lanetliyoruz… Saldırganlar hukuk önünde hesap verecek…" dedi.

BAKAN KOCA: MEMNUNİYETLE KARŞILIYORUZ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, saldırganlardan 2'sinin tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilmesi sonrası yaptığı açıklamada, "Üzüntümüzü telafi etmese de bu gelişmeyi camiamız ve kamu vicdanı adına memnuniyetle karşılıyoruz. Beklentimiz, sağlık çalışanlarına yönelik bütün suçların yıldırıcı ve hukukun gücünü tam olarak gösteren cezalarla cezalandırılmasıdır" ifadelerini kullanmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...