Tgrt Haber
27 Ocak 2022 09:30

Korku dolu anlar kamerada: Hamile kadın ölümden döndü

İstanbul’da etkili olan kar yağışı sonrası megakentte neredeyse bütün yollar buz tuttu. Kağıthane’de bulunan bir yoldan otomobille inen hamile kadın sürücü, buz tutmuş yol nedeniyle park halindeki 7 araca çarparak durabildi. Korku dolu anlar güvenlik kameralarına yansırken, kadın ve kardeşi kazayı yaralı olarak atlattı.

Korku dolu anlar kamerada: Hamile kadın ölümden döndü
İstanbul,Kağıthane,Kaza,Hava durumu,Kar yağışı

İstanbul Kağıthane’de meydana gelen kazada, hamile kadın sürücü ve kardeşi ölümden döndü. 3 aylık hami Ebru G. Karlı ve dik bir yokuştan otomobiliyle aşağıya inmek isteyince dehşeti yaşadı.  Buzlu yolda bir süre ilerleyen kadın, araç kaymaya başlayınca direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolünü kaybettiği otomobiliyle aşağıya doğru kaymaya başlayan kadın, park halindeki 7 araca çarparak durabildi. 

KORKU DOLU ANLAR KAMERADA

Kaza esnasında sesleri duyan çevredeki vatandaşlar, olay yerine geldikten sonra ekiplere haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hamile kadını ve kardeşi Mustafa G.'i araçtan çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. İlk müdahaleleri yapılan kadın ve kardeşi, ambulansla Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşçıoğlu Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kadının ve karnındaki çocuğu ile kardeşinin hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi. Korku dolu anlar bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

AYNI SOKAKTA 3 SAAT İÇİNDE İKİNCİ KAZA

Olayın ardından kazayla ilgili çalışma başlatan Kağıthane İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, park halindeki 7 araçta maddi hasar olduğunu tespit etti. Kazayla ilgili incelemelerini tamamlayan polis ekipleri tutanak tutarken, kadının kullandığı araç ise çekici yardımıyla emniyet otoparkına götürüldü. Öte yandan aynı sokakta 3 saat önce ise lüks bir cipin aynı şekilde feci şekilde kaza yaptığı ve vatandaşların sürücünün çaldığı kornayla uyarılarak saniyelerle ölümden kurtulduğu ortaya çıktı. Yaşanan o kaza da kameralara yansıdı.

Korku dolu anlar kamerada: Hamile kadın ölümden döndü

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...