Tgrt Haber
11 Haziran 2021 10:03

Hamile karısını sokak ortasında dövdü

Hamile karısını sokak ortasında yumruk ve tekmelerle döven adamı vatandaşlar uzaklaştırdı. Vatandaşlar tarafından kurtarılan hamile kadın eşinden şikayetçi olmadı.

Hamile karısını sokak ortasında dövdü
bağcılar,hamile kadın,şiddet

Bağcılar’da meydana gelen olayda hamile olan eşiyle tartışmaya başlayan şahıs, eşine saldırdı. Tekme ve yumruklarla saldıran şahsı çevredekiler uzaklaştırmaya çalıştı. Hamile kadın aldığı darbelerle yere düştü. Yerde olmasına rağmen cani koca karısına yerde de vurmaya devam etti. Olayı gören vatandaşlar adamı uzaklaştırmaya çalıştı. Kadını eşinin elinden kurtaran vatandaşlar adamı başka bir noktaya götürdü. Aldığı darbelerle yerde kalan kadına ilk müdahaleyi vatandaşlar yaptı.

DAYAK YEDİ ŞİKAYETÇİ OLMADI

Yaşanan vahşet vatandaşın kamerasında saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde görüldüğü gibi tartışma sonrası hamile karısına eşi sokak ortasında yumruk ve tekmelerle vurdu. Bu sırada vatandaşlar tarafından olay yerine çağrılan polis ekipleri tarafından şahıs emniyete götürülürken kadın kocasından şikayetçi olmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...