Tgrt Haber
02 Temmuz 2021 11:35

Van'da tepki çeken görüntü: Hamurla top oynadılar

Van’da bir tırında çalışanlar geçtiğimiz ramazan ayında ekmek için hazırlanan hamuru top yapıp oynadı. Tepki çeken görüntüler sonrası kapatılan fırına 31 bin 787 TL para cezası kesildi.

Van'da tepki çeken görüntü: Hamurla top oynadılar
van,erciş,ekmek,fırın,hamur

Van’da bir tırında çalışanlar ekmek için hazırlanan hamuru top yapıp oynadı. Tepki çeken görüntüler sonrası kapatılan fırına 31 bin 787 TL para cezası kesildi.

Mide bulandıran görüntüler Erciş ilçesinde kaydedildi. Bir fırın çalışanları ekmek için hazırladıkları hamuru top yapıp oynadı. Görüntüler sosyal medyada yayınlanınca yetkililer harekete geçti. Görüntülerde fırında çalışan bir şahsın ekmek hamuruna ayağı ile vurduğu, ekmek hamurunu tavana doğru fırlattığı görülüyor. Olayla ilgili savcılık da soruşturma başlattı. Tespit edilen işletme kapatıldı. Fırına 31 bin 787 TL para cezası kesildi.

GÖRÜNTÜLER RAMAZANDA KAYDEDİLDİ

Erciş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Nuri Mehmetbeyoğlu, Konuyla ilgili bir açıklama yayınladı. Yapılan araştırmada görüntülerin 2021 yılı Ramazan ayında Kocapınar Mahallesi’nde faaliyet göstermekte olan bir ekmek fırını işletmesinde çekildiğinin tespit edildiğini belirten Mehmetbeyoğlu, fırında üretimin durdurulduğunu ve zabıtanın fırını kapattığını söyledi.


 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...