Tgrt Haber
31 Temmuz 2021 22:08

Hasta taşıyan ambulans kamyona çarptı: 6 kişi yaralandı

Giresun’un Tirebolu ilçesinde hasta taşıyan ambulansın önündeki kamyona çarptığı kazada 3’ü acil tıp teknisyeni 6 kişi yaralandı. Yaralılar kaza yerine gelen başka bir ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hasta taşıyan ambulans kamyona çarptı: 6 kişi yaralandı
Ambulans,,Kaza,,Giresun,

İstanbul’dan Sarp Sınır Kapısı'na seyir halinde bulunan ambulans Giresun’un Tirebolu ilçesi Yalıköy mevkiinde kamyona arkadan çarptı.

Meydana gelen trafik kazasında ambulans sürücüsü Tolga Ankaralı, Ambulans Sorumlu Müdürü Nazlı D., Ambulans Paramedik İrem A., Ambulans Paramedik Metin K. ile ambulansta hasta olarak bulunan Rus vatandaşı Ahbap Shamuradov ve refakatçi olarak yanında bulunan Kulara Shamuradov yaralandı.

HAYATİ TEHLİKELERİ YOK

Olay yerine çağrılan bir başka 112 Acil ekipleri yaralılara olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Görele ve Tirebolu’daki Devlet Hastanelerine kaldırılırken, hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Öte yandan kaza yapan ambulansın İstanbul’dan aldığı Rus vatandaşı olan hastayı, Sarp Sınır Kapısı'na götürdüğü öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...