Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Ekim 2021 09:34

Sağlıkta şiddetin adresi bu kez Ordu! Hasta yakınları doktora yumruklarla saldırdı

Ordu'nun Ünye ilçesindeki özel bir hastanede, sağlık çalışanlarının hastalarla ilgilenmediğini öne süren hasta yakını iki kişi, doktora yumruklarla saldırdı. Hastane güvenliğinin müdahale ettiği olayda yaralanan doktor tedavi altına alındı.

Sağlıkta şiddetin adresi bu kez Ordu! Hasta yakınları doktora yumruklarla saldırdı
ordu,,doktor,,şiddet,,saldırı,,hasta yakını,

Ordu’nun Ünye ilçesinde, baba ve oğul oldukları belirlenen iki kişi, özel hastanede çalışan doktora saldırdı. Yumruklu saldırı sonrası yaralanan doktor tedaviye alınırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Ünye'deki özel bir hastanede gerçekleşen olayda, edinilen bilgiye göre, hasta yakını olan N.A ve N.C.A, acil serviste görevli doktor K.G. ile "Kendi hastalarıyla ilgilenmiyor" diyerek tartışmaya başladı.

YUMRUKLU SALDIRIYA GÜVENLİK MÜDAHALESİ

Baba ile oğlu oldukları belirlenen N.A. ile N.C.A., tartışmanın büyümesi üzerine, iddiaya göre görevli doktora yumruklarla saldırdı. Olayın büyümesiyle hastane güvenliği ve çevredekiler müdahale ederek tarafları ayırdı.

SALDIRGANLAR GÖZALTINA ALINDI

Olay yerine çağrılan polis ekipleri baba ve oğlu gözaltına alırken, şiddet gören doktor ise tedavi altına alındı. Konuyla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...