Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Mart 2022 10:31 - Güncelleme : 14 Mart 2022 10:41

Yaralı genç hastaneden kaçmak istedi, ortalığı birbirine kattı

Samsun'da silahlı saldırıda yaralanan 17 yaşındaki bir genç, hastaneden kaçmak isterken ortalığı savaş alanına çevirdi. Polis tarafından yakalanan genç tekrardan tedavi altına alındı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde akşam saatlerinde meydana gelen olayda, silahlı saldırıya uğrayan 17 yaşındaki P.P. sol bacağının 2 yerinden yaralandı. Yaralı şahıs 112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kimliği belirsiz silahlı saldırgan kaçtı.

ANİDEN FIRLADI, KOŞMAYA BAŞLADI

Hastanede tedavi altına alınan P.P. acil servisten kaçmak istedi. Yattığı sedyeden kalkan P.P.'yi tedavi olması için polis ekipleri ikna etmeye çalışırken yaralı genç aniden fırlayarak koşmaya başladı.

Polisin müdahalesi sonucu hastaneden kaçması engellenen P.P. tedavi altına alındı. P.P.'nin 13 Ocak tarihinde de Kadıköy Mahallesi Orhan Gencebay Caddesi'ndeki berber dükkanında da silahlı saldırıya uğradığı ve sağ dizinden yaralandığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...