Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
20 Ağustos 2021 11:31

Hastaneye bırakıldı: 16 yaşındaki kız hayatını kaybetti

İzmir'de otomobille hastaneye bırakılan 16 yaşındaki kız yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmayarak hayatını kaybetti.

Hastaneye bırakıldı: 16 yaşındaki kız hayatını kaybetti
Hastane,İzmir,,Uyuşturucu,

Olay gece saatlerinde Konak ilçesinde bulunan Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. Plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen otomobilden hastane önüne bir genç kız bırakıldı.

Çevredekilerin de yardımı ile hastaneye alınan genç kız, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Elif T. (16) olduğu öğrenilen genç kızın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

KESİN ÖLÜM SEBEBİ OTOPSİDEN SONRA BELİRLENECEK

Öte yandan Elif T.'nin uyuşturucu kullanımı nedeniyle fenalaşması sonrası hastane önüne bırakıldığı değerlendirilirken, kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belirleneceği öğrenildi.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında E.T'yi hastanenin önüne bırakan sürücü ve otomobilin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...