Tgrt Haber
30 Eylül 2021 00:16

Hatay'da acı olay: Anne ile 2 çocuğu ölü bulundu

Hatay'da Aynur Mert'in (41) yaşadığı evden kötü kokular gelince komşuları durumu polise ihbar etti. İçeri giren ekipler, anne ile 2 çocuğunun cansız bedenleriyle karşılaştı.

Hatay'da acı olay: Anne ile 2 çocuğu ölü bulundu
HATAY,ÖLÜM

Hatay'ın İskenderun ilçesinde akşam saatlerinde korkunç bir olay yaşandı.

Denizciler Mahallesi'nde Aynur Mert'in (41) yaşadığı daireden gelen kötü kokular komşularını harekete geçirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

ANNE VE 2 ÇOCUĞU ÖLÜ BULUNDU

Eve giren ekipler korkunç manzarayla karşılaştı. 41 yaşındaki anne ile beraber çocukları Aleyna Mert (16) ve Ahmet Ali Mert'in (14) cansız bedenleri bulundu. 3 kişinin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İskenderun Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Hatay'da acı olay: Anne ile 2 çocuğu ölü bulundu

ZEHİRLENME ŞÜPHESİ

Acı olayı duyan yakınları evin önünde gözyaşlarına boğuldu. Yapılan ilk incelemeler sonucu anne ile çocuklarının zehirlenerek öldüğü şüphesi üzerinde duruldu. Ancak kesin ölüm sebebinin otopsi sonrası ortaya çıkacağı belirtildi. Baba Turgay Mert'e ise ulaşılamadığı öğrenildi.

Hatay'da acı olay: Anne ile 2 çocuğu ölü bulundu

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...