Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
14 Ekim 2020 11:24

Hatay'da yangının yaraları sarılıyor

​Hatay Büyükşehir Belediyesi, Arsuz, Belen ve İskenderun ilçelerinde yaşanan yangın felaketinin yaralarını sarmaya başladı.

Hatay'da yangının yaraları sarılıyor
Hatay,,yaşam,

9 Ekim Cuma sabahı ormanlık alanda başlayıp üç ilçede yerleşim yerlerine sıçrayan ve güçlükle kontrol altına alınan yangının yaralarını sarmak için kolları sıvayan Hatay Büyükşehir Belediyesi, 300 hektarlık alanda etkili olan yangından zarar gören vatandaşların evlerine ziyaret gerçekleştirerek yardım kolisi dağıttı. Hatay Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Sosyal Doku ekibi tarafından zarar tespiti ile aile bireylerinin kişisel ihtiyaçları için raporlar hazırlandı Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın hediyesi olarak hazırlanan kolilerin dağıtımına Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk de katıldı. Cantürk, felaketten zarar gören vatandaşların evlerinde inceleme yaparak, Sosyal Doku ekibine eşlik etti. 
Yapılan ziyaret ve yardımlardan dolayı memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, sağlanan desteklerden dolayı teşekkür ettiler. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...